tisdag 16 augusti 2011

Fotboll är turbulent!

Äntligen lunch, har varit så hungrig idag men nu ska det bli extra gött med en stor tallrik pasta!
Har varit en annorlunda dag och mina tankar har varit på ett annat ställe än på jobbet! Det är dagar som den här som man försöker jobba så nära kunden som möjligt då det gör att man kan koppla bort de andra tankarna.
Det som har hänt är en väldigt olycklig sak inom vårt fotbollslag och jag hoppas nu att grabbarna kan fortsätta träna på hösten ut som vanligt. Främst för deras egna skull. Även om de inte ser det så är det absolut bäst för dem, att ligga i med samma träning!

Men det är inte bara i vår klubb det är turbulent!
Jag läser på AB om den fortsatt hårda pressen mot David De Gea, jag är helt säker på att han får fortsatt förtroende från Ferguson. United är ett så komplett lag den här säsongen att det kommer rulla på... De Gea kommer att växa in i uppgiften och kommer bli allt säkrare för varje match! Misstag kommer alltid målvakter göra, De Gea kommer inte göra fler än någon annan! Var så säker!
Samtidigt skvallras det om att Guidetti kan vara aktuell för utlåning till QPR, ta chansen! Att vara reserv i ett av världens just nu bästa lag är stort, men där kommer han sitta på bänken och se de andra göra mål efter mål! En utlåning till nykomlingarna QPR kan innebära mycket speltid i världens bästa fotbollsliga och på så sätt också få möjligheten att visa upp sig!

AB: Artikel om De Gea
AB: Artikel om Guidetti

Ikväll blir det att...
Först dra ner på fotbollsträningen, sedan blir det ett kort joggingpass och bålträning! Nu blir det jobb igen!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar