onsdag 14 september 2011

Mycket pågår just nu!

Det är inte bara träning i det här huvudet just nu!
Det finns mycket att hinna med just nu, det har den senaste tiden varit ett i stort sätt frekvent pendlande fram och tillbaka till lägenheten i Växjö och allt färre nätter spenderas i Vetlanda.

Plugg för första gången på 6 år!
Men inte nog med det, jag har ju dessutom börjat plugga vid sidan av jobbet!
Så nu är det hela arbetsdagar, sedan träning och sedan plugg. Därför har jag också förlängt dygnet med 2 timmar, man måste ju göra vad man kan för att hinna med.
Mattematik B pluggas för att täntas av i November men innan det ska också ett högskoleprov skrivas. I januari ser det ut som jag kommer att börja Psykologik.
Och förhoppningsvis så väntar Fotball Managment inom kort...
Det bådar en tuff tid framöver...

Tränandet har varierats...
Ja så är det den senaste tiden faktiskt, har inte blivit helt fri från förkylningen men är smått igång igen. Idag är planen att springa en kortare runda för att få igång flåset. På måndag väntar första milpasset, det kommer att bli i utkanten av Göteborg!
I Götet hoppas jag också på att få en genomkörare på gymmet, Christian brukar se till att de blir så!


Så som ni förstår är det en hel del i detta huvud just nu!

//M

1 kommentar:

  1. Hitta precis den här bloggen och kul mål du satt upp. GBG-varvet är inget lätt lopp, har själv gjort det ett par gånger nu. Dela gärna med dig av din träningsinspiration med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html

    SvaraRadera