onsdag 3 april 2013

99 Dagar till EM

Om "bara" 99 dagar börjar damernas EM på svensk mark och Småland utspelar en viktig del av detta EM med två spelplatser Växjö och Kalmar samt domarbasen i Jönköping.
Jag tror aldrig tidigare att det varit ett sådant tryck på biljetter till ett dam-EM som det verkar bli här i Sverige och det kommer med all säkerhet att bli ett ännu större tryck ju mer det närmar sig avspark.

Som förening kan man köpa föreningsbiljetter för endast 40kr/st (minst 10) vilket är ett fantastiskt erbjudande och som fler föreningar bör nappa på.
Att hyra in ett par bussar och fylla dessa för att göra en utflykt till någon av våra fantastiska arenor och samtidigt besöka ett EM skulle uppskattas av många men framförallt av ungdomarna i föreningen. Att dessutom priset är så lågt lär ju inte skrämma bort någon.

På svenskfotboll.se hittar ni mer information om EM och om biljetterna.

Om det ska bli en fest i Växjö och Kalmar är upp till alla oss som bor i området, men även om inte Sverige spelar på våra arenor (vilket de kan göra i ev. slutspel) så kan vi se till att färga hela Småland gult och blått i sommar. Ett mästerskap är ett mästerskap och det skall kännas när turisterna kommer i sommar!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar