lördag 13 april 2013

Fullt upp vid fotbollspremiärer

Ni som känner mig vet redan att jag jobbar med att underhålla idrottsklubbarna i Vetlanda med omnejd vad gäller material, och då förstår ni kanske också att det här är en hektisk period. Därför har bloggen mer eller mindre stått still.
Jobbet har varit från 07:00-20:00 och efter det har man suttit med datorn i knäet och knapprat några timmar till. Men även om man nu är helt slut och säkert kommer somna framför TV:n ikväll så är det en rolig period.

Just denna veckan låg prio på två saker, Myresjö Vetlanda FK har idag premiär och behövde då sitt nya matchställ, kläderna har funnits i Vetlanda sedan en dryg månad tillbaka, men det är bara en vecka sedan som alla sponsorer och det nya klubbemblet blev klart.
Resultatet: Vid lunch igår kunde stället hämtas. Dessutom hämtades uppvärmningsställ och reseställ.
Idag visades de nya tröjorna i Vetlanda Posten.

Samtidigt väntade FC Vetlanda Dam på en leverans från Adidas, för dem handlar denna helgen om träningsläger och kläderna som blev något sena skulle dessutom tryckas innan de åkte på fredagen. Vid torsdag lunch hade ännu inte kläderna kommit.
Resultatet: Kläderna kom vid 15-tiden och ett knappt dygn senare var de tryckta och packade i individuella väskor för varje spelare. 16:30 packades de in i en buss och följde med på träningslägret.

Ibland är marginalerna små, men allt går att lösa, och nästa vecka fortsätter leveranserna att hagla in och tryckeriet kommer att ha fullt upp!

Vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt till, däribland Qubic som är guld värda!

Bilderna nedan: Nytt matchställ för Myresjö Vetlanda FK & Väskor för avresa till FC Vetlanda Dam (totalt packades 26 väskor).

//M



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar