onsdag 15 maj 2013

Ny bra träning ger god stämning

Igår hade vi en ny träning med utvecklingsgruppen, de spelare som i måndags spelade derbyt hade en lugn träning med mycket lek medan de övriga hade en ganska hård och intensiv träning.
Det märks på gruppen att sammanhållningen växer för varje dag och att spelarna är bekväma med det "nya" arbetssättet.
Stämningen på och efter träningen är grymt hög och när jag igår kväll låste grinden till träningsanläggningen var det med en grymt skön känsla.

Idag har spelarna en ledig dag, sen väntar intensiv träning på torsdag, matchförberedande på fredag och matcher i helgen. P17 på lördag i derbyt mot Bäckseda och U-laget på söndag hemma mot Tranås FF.

Det är otroligt kul att vara tränare när man kan se utvecklingen som spelarna tar, både på plan men även socialt. Många av de äldre har vuxit in i ledarroller trots att de bara är 17-18 år.
Med det sagt är det inte uteslutet att även några av de yngre visar upp ledarförmågor, det finns ett par stycken av dem också, och de puschar varandra att ta nästa kliv.

Vill ni kolla in spelarna har ni följande matcher i helgen:
Lör: P17, BIF/MIF/VFF - HvGIF, 15:00 Paradisvallen.
Sön: UtvA, HvGIF - Tranås FF, 17:00 Heds Arena.

***

För egen del är det fotboll på schemat idag också, jag ska under kvällen hålla utbildningen "Träna och leda små lirare" på idrottsplatsen i Vetlanda.
Under förmiddagen har jag spikat praktikpasset och gått igenom teorin en extra gång.
Det är första gången som jag leder en utbildning så det känns faktiskt lite nervöst men otroligt spännande!
Kul att få en extra kick i den personliga utvecklingen och en boost i vardagen!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar