Om bloggenOm bloggen (Bloggen idag):

TRGmagnus - Fotbollsbloggen - De senaste åren har bloggen nästan uteslutande handlat om fotboll på olika sätt. Nu i slutet av 2013 gör jag ännu en uppryckning av bloggen för att skapa ett ännu bättre forum för mina likasinnade.
På bloggen ger jag med mig av mina egna tankar och funderingar om framtidens fotboll och om talang- samt föreningsutveckling. Jag delar också med mig om de erfarenheter som jag får av att vara aktiv som fotbollstränare.Starten:

Från början var denna bloggen en träningsdagbok för min egna skull, Göteborgsvarvet var det slutliga målet. Tyvärr kom en gammal miniskerskada från ett tidigare fotbollssliv tillbaka och avbröt all min träning.
Idag är bloggen ett avskrivningscenter där jag helt enkelt skriver av mig.
Mycket av det som skrivs är om fotboll men även mycket annat slinker emellan.
Fotboll & Nyheter:

Eftersom att jag också är fotboll & sporttokig blir det ibland en del kommentarer kring olika artiklar i dessa ämnen. Det är mest mina egna tankar i kortfattade notiser!
I dessa fall länkar jag även till ursprungsartikeln.

Övrigt:
Jag som person är 27 år bor på Bosön, Lidingö där jag studerar till Idrottens Organisationsledare som är en ny utbildning och där målet är att bli framtidens ledare inom idrott.
Har varit fotbollstränare i fem år nu och jobbat med såväl ungdomar som seniorfotboll, brinner för sporten i allmänhet och för talangutveckling i synnerhet.

Om jag inte står på fotbollsplanen vill jag vara ute i naturen, åka skidor i alperna eller gå i skönnatur. Det finns många resemål inplanerade längre fram, det gäller bara att hitta tiden och pengarna. Som vanligt helt enkelt!

Stort tack!
Stort tack till alla er som läser bloggen, jag trodde aldrig att jag skulle starta en blogg med såhär många läsare men som sagt, stort tack, det är jättekul!

//M