fredag 13 juli 2012

Det Zlatan vill, det fixar Raiola

Kaoset kring Zlatan fortsätter...
Zlatan är såld, Zlatan är inte såld, Zlatan är såld, det finns inget att bekräfta!
PUBLICITET, PUBLICITET, PUBLICITET...
Zlatan Ibrahimovic och hans agent Mino Raiola kan det här med förhandlingar, de har tillsammans åstakommit underverk och Zlatan har lyckats att komma precis till de klubbarna han vill, när han vill.
Han är en spelare som kan ruinera en klubb på flera sätt, genom att gå till en klubb för rekordsummor, spela för skyhög lön och lämna för vad vi skulle kalla ingenting. På vägen finns det flera aktörer som tjänar pengar på Zlatans övergångar och ju mer publicitet desto nöjdare är det.

AB har i en artikel samlat kommentarer ur Zlatans bok ang. sina övergångar och rävspelet som Mino gjort för att få Zlatan dit de vill. Läs artikeln här: "Det smutsiga spelet bakom värvningarna"

Just nu pågår spelet för fullt och flera källor uppger olika saker, Berlusconi är känd för att göra udda uttalanden, men när han igår gav beskedet att det hela var klart, var det nog ändå ganska klart.
Det vore självmord inom klubben att gå ut öppet och säga att man sålt dessa två spelare om man inte gjort det, dels så får han ta emot en anstormning från supportrar och dels sjunker värdet på Zlatan och Silva om andra klubbar redan tror att det är klart. Så nog är det klart... Vi utgår från det.
Men Mino står emot, "Vi är lika långt ifrån varandra som det är mellan Italien och USA" säger han angående Zlatans förhandlingar med PSG angående fixstjärnans lön.

Läs också på AB:
"Så mycket kräver Ibra i lön av PSG"
"De ska ersätta Zlatan och Silva"
"Det är såhär vi löser skuldkrisen"


Ägarna till PSG har själva sagt att det finns pengar att spendera på klubben, så i slutändan får nog Zlatan den lönen han vill ha och då kommer vi att se honom i PSG-tröjan inom kort!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar