söndag 15 juli 2012

Silly 15/07-12


"Jag är glad över att Modric ansluter till Real Madrid"
Det är spelaren Alvaro Arbeloa som är så säker på att Real kommer att vinna förhandlingarna om Luka Modric så han gör detta uttalande.
Det är många klubbar som drar i Modric och vi vet att Real Madrid är en av de klubbarna som kommit långt i förhandlingarna.

Läs på Fotbolltransfers.com:
"Jag är glad över att Modric..."

***

Barcelona jagar Arsenal's Koscielny
Barcelona letar efter en ny mittback och de verkar ha hittat sin nya spelare i Arsenal, tidigare har Barcelona förknippats med Thiago Silva men han har i dagarna skrivit på för PSG och "Barca" får då rikta in sig på en ny spelare.

Läs på Caughtoffside.com:

***

Robin van Persie letar bostad i Manchester
Det är AB som har tagit del av nyheten att van Persie under sin semester har varit på bostadsjakt i Manchester, och ända sedan han vägrat förlänga kontraktet har han i ryktena placerats i både Manchester United och City.
Det har även spekulerats i om han gör en "Rooney" d.v.s. ett utspel mot sin egna klubb för att få klubben att erbjuda en högre lön.
Troligast är ändå att han hamnar i City då där finns pengar och de behöver en Robin van Persie till sitt lag.

Läs på AB:

***

Hur nära är Zlatan?
Det har varit mycket snack om Zlatan den senaste veckan, han är het i år igen!
I AB idag publiceras en artikel med namnet "Vill få laget bättre" i den artikeln uttrycker sig tränaren Carlo Ancelotti följande: "Jag vill inte säga något om honom innan han är officiellt klar".
Ska vi tolka det som att han i PSG är inofficiellt klar?

Läs det senaste om Zlatan på AB:

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar