tisdag 17 juli 2012

Silly, alla väntar på beskedet om Zlatan


Sverige är fortfarande drabbat av Zlatan-feber och vi väntar spänt på besked, ett besked som kommer att vara att Zlatan har skrivit på för PSG!
Åsikterna om Zlatans flytt till PSG går isär, men ju mer PSG satsar på att värva spelare desto troligare blir det att Zlatan sätter sin namnteckning på kontraktet.

Zlatans vänner, Thiago Silva och Maxwell har redan skrivit på för PSG, dessutom har spelare som Pastore och Lavezzi skrivit på för den franska huvudstaden. Det är spelare som talar för att Zlatan skulle vara intresserad av en flytt till Paris.
Igår kom också nyheten att PSG lyckats knyta till sig 19-åriga Verratti från Serie A och även det är ett bra namn för en klubb som visar att man vill vara med och slåss i de finaste mästerskapen.

Förhandlingarna kring Zlatan har dragit ut på tiden men idag förväntas det hända saker, de flesta har samlats i Paris och Zlatan väntar i Sverige på att få ett besked om ifall han ska flyga ner till Paris för att sätta sin värdefulla namnteckning på ett av Europas just nu mest omtalade kontrakt.

Läs senaste nytt på AB:
"Senaste nytt (live)"
"Raiola - Jag ska ge er Mona Lisa"
"Leonardo - Imorgon (Idag) blir en viktig dag"


//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar