tisdag 10 juli 2012

Några snabba 10/07-12

Dags att köra några snabba igen!




"Tjänar dubbelt så mycket som Sir Alex"
AB skriver att Roberto Mancini i och med sitt nya kontrakt tjänar dubbelt så mycket som Sir Alex Ferguson.
Det kanske beror på att City måste betala så mycket för att behålla honom, han har inget hjärta för klubben och går dit han blir erbjuden mest pengar och störst utmaning.
Sir Alex har varit så länge i United och haft det gott ställt under den största delen av sin karriär, mannen är gammal och känner nog inte samma drag efter pengarna, självklart tror jag att han förhandlar ganska hårt om sin lön, men han hotar nog inte med att "då drar jag här ifrån" på samma sätt som Mancini troligen gjort.
Dock påstår jag inte att Mancini skulle vara en sämre tränare för det.

Läs artikeln på AB:
"Tjänar dubbelt så mycket som Sir Alex"

Rättegången mot Terry fortsätter, "Du gick i säng med din kompis flickvän"
Turerna kring vad Terry har sagt och inte sagt fortsätter i den Brittiska rättegången, Ferdinand erkänner att han har sagt, "Hur kan du kalla mig för en Fi**a, du gick i säng med din kompis flickvän, du är en fi**a".
Men det jag tycker är det mest märkliga med hela den här hysterin är att det som kan bli straffet för Terry är 30.000kr, så varför inte bara betala Ferdinand pengarna och slippa hela skiten? För Terry är 30.000kr en skitsumma som han aldrig någonsin kommer att sakna. En förlikning hade gjort att det hela var över för länge sedan och rubrikerna hade varit glömda!

Läs artikeln på AB:
"Du gick i säng med din kompis flickvän"

Sista biljetterna till Man Utd och FCB
Got Event ska få fram extra platser till matchen mellan United och Barca, på torsdag morgon skall dessa kunna släppas på ticnet och man räknar med 6000-8000 platser.
Så nu får väl ticnet förbereda sig på att deras sida kommer crascha igen eftersom att den inte är byggd för biljettsläpp, eller!?
Kul dock att trycket på en sådan här match är så stort, då kanske lagen vill komma tillbaka fler gånger!

Läs artikeln på AB:
"Sista biljetterna till Barca - United"

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar