lördag 14 juli 2012

Helsingborg seglar mot toppen!

HIF vann dagens möte mot Syrianska efter att mittbacken Atta gjort mål i slutsekunderna!
Förhoppningsvis betyder detta att HIF är på väg att hitta formen inför stundande CL-kval.
Att döma av HD så var det ett ganska stort övertag under matchen för HIF som valde att placera flera tongivande spelare på bänken!

Läs artikeln om matchen på HD:
"Atta avgjorde i slutsekunden"
Läs artikel om matchen på AB:
"Atta avgjorde i slutsekunderna"

IFK Göteborg är dock inte ett lag som hittat formen...
Nej det funkar inte för IFK som spelade oavgjort igen. Nu buas de också ut av de egna fansen som väljer att göra uppförsbacken ännu längre för laget som under våren kallades för "Real".
Det känns dock alltid som att de lagen som får smeknamnet "Real" floppar och därför kanske en och annan redan innan säsongen hade börjat ana IFK's fall.

Läs artikeln om matchen på AB:
"Åttonde oavgjorda för IFK..."

AIK ska ut i Europa, men de verkar ha tappat formen, eller är Åtvid så bra?
Åtvidaberg fortsätter att vara med i den övre halvan, de fortsätter att sätta favoriterna på plats och idag fick AIK åka på däng när min namne blev matchens lirare.
Jag hoppas för svensk fotboll att AIK inte kommit in i någon formsvacka som kastar dem ut ur Europa League kvalet redan i den andra rundan.
Samtidigt tycker jag att det är kul när Åtvid skräller, hur många bor det egentligen i det samhället? 5 tusen? Ungefär lika många som bor i ett hyreshus i Solna... Hm... Det är ganska coolt ändå, sen kan det diskuteras om det är bra eller inte!

Läs artikeln om matchen på AB:
"Här jublar alla utom hjälten"

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar