måndag 16 juli 2012

Silly 16/07-12


Silly season börjar på allvar ta fart ute i Europa efter att EM-febern har lagt sig!

***

sir Alex jagar Christian Eriksen
Sidan Caughtoffside har tidigare skrivit om en eventuell övergång för dansken till Manchester United, idag skriver de ännu en gång att Ferguson vill ge sig in i racet om dansken.
Zenit St. Petersburg har enligt uppgifter redan erbjudit Ajax 20m euro för Eriksen som själv verkar vara väldigt glad över att det ryktas om United.

Läs artikeln på Caughtoffside:
"Man United closer to sign Ajax playmaker" 

***

Malmö FF bekräftar Jimmy Durmaz övergång
Jimmy Durmaz är klar för den Turkiska klubben Genclerbirligi och han lämnar redan efter kvällens match mot GAIS. I Malmö FF pratas det självklart redan om att hitta en ersättare och enligt Fotbolltransfers ryktas det om IFK Göteborgs Tobias Sana.

Läs om övergången:

***

Guidetti placeras i Lazio
John Guidetti tillhör fortfarande Manchester City och ända sedan säsongen tog slut så har han placerats i olika klubbar, nu senast i Lazio.
I en artikel på AB kan man läsa om att Gudetti har starka band till Rom och att han gärna hade prövat en flytt till Lazio, men man kan också läsa att klubben dementerat ryktet om det nu betyder något!

Läs om Guidetti och Lazio:

***

Mancini: De går ingenstans
På tal om Manchester City så har Roberto Mancini gått ut och sagt att verken Dzeko eller Teves ska lämna klubben. Det har ryktats om båda dessa spelare till Milan som ersättare för Zlatan ifall han skriver på för PSG, men Mancini menar istället att han ska bredda och skapa en bättre trupp än att han ska sälja sina stjärnor.

Läs artikeln på AB:

***

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar