onsdag 23 oktober 2013

Helt jävla otroligt, Zlatan!

Zlatan, Zlatan, Zlatan, Zlatan!
Så kan man enkelt summera denna CL-kvällen efter att Zlatan gjort fyra mål i 5-0-segern för PSG. Även om alla målen var riktigt snygga så är det framförallt 2-0 och 3-0 som sitter fastklistrade på ögat.
I vanlig ordning hade vi laddat upp inför CL med flera skärmar igång, vår huvudmatch var United och i bakgrunden började vi med Real Madrid för att sedan byta till PSG där vi direkt fick se Zlatan göra en perfekt löpning och dunka in 1-0, tjugo minuter senare hade vi sett honom klacka in 2-0 och dundra (i 150km/h) in 3-0. Det är en Zlatan i total toppform inför VM-kvalet mot Portugal.
Men så finns det ju en portugis som inte ville vara sämre och gjorde 1-0 och 2-0 för sitt Real Madrid innan halvtid, visserligen ett på straff, men ändå.
Och i den andra halvleken gjorde Zlatan ytterligare ett mål där han får en boll vid straffområdets högerkryss och enkelt placerar in bollen vid bottre stolpen. Zlatan försökte sedan att göra mål på det mesta för att tangera Messi's rekord på fem mål i en och samma CL-match.
Helt otroligt!

Och för United's del då?
Jodå, sakta men säkert ser det ut som att United kommer att hitta sitt spel, även om det bara blev 1-0 efter ett självmål och även om det under vissa stunder såg oroligt ut. Men så fanns det också stunder där United rullade boll så som vi är vana att se dem, vi såg också en Rooney som bara kommer i bättre och bättre form, samt att kantspelet blir allt farligare och farligare.