söndag 23 september 2012

Färdig spelat i Utv. B

Idag spelade vi den sista matchen i utveckling B. Målet med säsongen var att vinna och till nästa säsong spela Utv. A istället.
Just nu leder vi serien på samma poäng som dagens motståndare Anneberg men de har en släpande match.
Hur eller hur så tror jag efter denna säsongen att vi kommer få en plats i A till nästa säsong.
Jag är grymt nöjd med denna säsongen där vårt U-lag mestadels haft spelare födda 95-97 med några undantag för äldre spelare som suttit på bänken i A-laget. Idag får dessutom en kille född 1998 göra sin seniordebut. Han gör 90min, och han nätar med ett underbart nickmål i slutet av matchen.
Namnet som ni ska lägga på minnet är Anton Wennberg. En fantastisk talang med underbar personlighet.
Han tillhör klubbens träningsgrupp 3 där han spelar med 97/98 och där han får bra träning som ger honom en utveckling åt rätt håll. Idag fick han känna på seniorfotboll i div. 4 nivå och det syntes tydligt att han njöt av utmaningen.
Förutom denna fantastiska spelare har vi under säsongen haft flera 97-95or som kontinuerligt fått spela med laget, många av dem tränar i vår träningsgrupp 2 där de spelar i P17 Elit.
Övriga spelare tillhör vår A-trupp och regeln vi har där är att de spelare som inte varit uttagna till match plus de spelare som börjat A-lagsmatchen på bänken skall spela med U-laget.
På så sätt har vi verkligen skapat ett lag med benämningen Utveckling.

Nu ska vi koncentrera oss på att fixa ett nytt kontrakt för A-laget och sedan väntar en spännande vinter innan det är dags för en ny resa!

Forza HvGIF, forza utveckling!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar