söndag 9 september 2012

Kollade på körslaget...

Jag och Ella är kanske inte dem som brukar sitta bänkade framför program som Körslaget, Robinson och dylikt. Faktum är att det är inte mycket alls som vi följer på TV. Men det är alltid kul att titta när det är någon man känner som är med i TV, därför följde vi Robinson när Erik var med, och därför kollade vi igår på Körslaget för att se en glimt av Micke.

Det roliga som vi kom på igår var att när det gick en trailer av Körslagets första säsong, sa vi till varandra att det måste vara ett program för Micke, och när det väl kom till Vetlandas tur att få delta var han mycket riktigt med.

Vi tyckte att de gjorde det bra men att låtvalet skulle straffa dem, det var en ganska rak låt som inte riktigt hade några utmärkande moments. Men vi hade fel. När de hade presenterat trean och tvåan sa vi att det var synd att de inte kom topp 3. Men så kom chocken och de tog hem segern i första programmet. Riktigt kul!

Vetlanda hade igår en glansdag där vi först knäckte Nässjö FF i höglandsderbyt och sedan knäckte hela Sverige genom att vinna avsnitt ett av Körslaget!
Hoppas nu att de kan fortsätta kriga till sig segern i program efter program!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar