onsdag 31 oktober 2012

Bra träningar

Den senaste tidens juniorträningar har varit väldigt bra! Tempot har drivits upp och killarna visar att de vill ha det så!
Dessutom har flera killar visat mognad och tar på sig starka ledarroller, något som är väldigt viktigt för hela gruppen.

Jag har tidigare skrivit att killarna är födda 98-95, men det är faktiskt fel! En av killarna är född 99 men det märks inte då han tar för sig lika mycket som de andra på planen.
Det är en bra utveckling för honom att vara med i denna gruppen och det ska bli intressant att få följa honom.

Som tränare ger man mycket feedback till sina spelare, men det är sällan som man själv får konstruktiv feedback, av mina senaste tre träningar har Ladan tittat på två och efteråt har vi pratat en hel del. Kanonbra! Han ger tips och råd på ett bra sätt och ger min utveckling en skjuts, detta är något som är få tränare förunnat.

Ikväll är det ny träning igen, vi fortsätter att tänka teknik, teknik, teknik. Och idag skall vi låta hela kroppen jobba!
Ett par killar från vår träningsgrupp 1 har hört av sig och vill delta i dagens träning, förhoppningsvis medför detta till ännu högre tempo och att vi hittar ännu mer föreningskänsla då vi har spelare från alla våra tre träningsgrupper.
Kan bli en riktigt rolig kväll på Heds Arena!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar