torsdag 18 oktober 2012

Nu börjar vi om, på riktigt!

Fotbollssäsongen tog slut för ungefär två veckor sedan, men redan nu startar vi om igen och målet är tydligt: utveckling.
Under hela säsongen 2012 jobbade vi med utveckling av unga talangfulla spelare och det var nära att seriens yngsta lag höll sig kvar i div 4 Elit. Vi föll på det sista snöret och trillade ur. Men målet är fortfarande utveckling, vi satsar på våra unga spelare och vi gör allt vad vi kan för att ge dem rätt utveckling.
Därför ligger mycket fokus på teknikträning, på att göra killarna bekväma med boll i olika situationer. Nu kör A-lag till pojkar födda 98 samma träning, samma övningar. Skillnaden är som mest lite extra yta eller ett extra tillslag.
Jag är helt övertygad om att vi är på rätt väg och att vi kommer få beviset inom kort! Vi har flera spelare vars utveckling det senaste året gått spikrakt uppåt, nu blir utmaningen att hjälpa dem att hålla den kurvan samt att få med några till i samma utveckling.
Killarna har just nu gått ner på två träningar i veckan och har dessutom rätt att begära om lite extra ledighet. Men det märks inte då truppen nästan är fulltalig iallafall.
2013 kommer bli grymt spännande, vi har framtiden framför oss, alltid!

//M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar